Početna - IZDVOJENO - Tri dana u znaku snowboarda u Rijeci
Radovi (2)

Tri dana u znaku snowboarda u Rijeci

Sljedeća tri dana u Rijeci su rezervirana za snowboard i sve što se njega tiče –ljubav prema snijegu, ekstremni sport, snimanje trikova te dobra glazba.

U četvrtak i petak, 28. i 29. siječnja, na Carnival Snowboard Film Festivaluu Galeriji SKC u OKC Palachu na repertoaru je 15 amaterskih i profesionalnih filmova/clipova. Oba dana prikazivat će se filmovi iz amaterske i profesionalne konkurencije. U kategoriji profesionalnih filmova prikazat će se radovi autora ljubitelja snježnog ekstremnog sporta u austrijskoj, hrvatskoj, njemačkoj i slovenskoj produkciji, dok će se u amaterskoj kategoriji za nagradu žirija i publike natjecati deset clipova/kratkih filmova pristiglih na natječaj. Posjetitelje koji posjete prvi po redu filmski festival o snowboardanju u Rijeci i uključe se u glasovanje za najbolji film po izboru publike, sudjelovat će unagradnoj igri.

Dobar uvod u Carnival SnowboardSession koji će se održati u subotu, 30. siječnja 2016., na Gatu Karoline Riječke, bit će “Riječka snowboard priča”, dokumentarni film koji govori o prvim riderima na ovom području, riječkim reprezentativcima i reprezentativki kao i pokretanju riječkog natjecanja.

Radovi u tijeku na Gatu Karoline Riječke

Organizatori od ponedjeljka postavljaju konstrukciju na Gatu Karoline Riječke koja će u subotu postati snowboard arena. Konstrukcija visoka četiri metra izgrađena je zahvaljujući tvrtkiInvest 2.000 i riječkom brodogradilištu3. Maj. U petak će na Gat biti dopremljeno 150 kubika snijega kako bi se u subotu mogao održati osmi po redu Carnival SnowboardSession.

Nakon cjelodnevnog natjecanja pred natjecatelje i publiku popest će se bendovi EXA, Buco i Kalašnjikovi, Krešo i Kisele Kiše, Jonathan te DJ-i Rotten i Sven Nalis.

Manifestaciju zajednički organiziraju Snowboard klub Nine i Turistička zajednica grada Rijeke u sklopu 33. Riječkog karnevala.

Više informacija o ovogodišnjem izdanju Carnival SnowboardSessiona možete pronaći na službenoj Internet i Facebook stranici.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...