Početna - IZDVOJENO - Tri prinove na klupi momčadi s Kantride
hnk-rijeka
Arhiva

Tri prinove na klupi momčadi s Kantride

Rijeka je u ovom prijelaznom roku dovela tri nova igrača. Sva trojica stigla su na Kantridu kao ciljana pojačanja.

Prvo je potpis na ugovor u trajanju od godine i pol stavio Andrej Prskalo. Vratar, koji je već bio član Rijeke prije četiri godine, stigao je iz pulske Istre 1961,

– Jako sam zadovoljan i sretan što sam opet u svom klubu. Dobro je i što se Vargić i ja znamo od prije i dobri smo prijatelji. Bit ćemo kolege i podrška jedan drugome, ali i konkurencija koja će nas i jednog i drugog tjerati na što bolji rad – rekao je Prskalo.

Nakon njega stigao je Brazilac Moises Lima Magalhaes. I već nakon nekoliko pripremnih utakmica pokazao da će biti veliko osvježenje u veznom redu RIjeke. Stigao je kao prvotimac i standardni član brazilskog prvoligaša Portuguese.

– Nadam se isto tako da ću ući u srca Armade, u srce svakog navijača Rijeke a siguran sam da ću ovdje napraviti dobru karijeru. Krepat ma ne molat – to je izreka koju sam odmah naučio i koja je na neki način i moja životna filozofija – oduševio je odmah na početku otvorenošću simpatični Brazilac koji je potpisao ugovor na tri pol godine

Posljednji je stigao Marin Leovac. 25 – godišnjak koji je rođen u Bosni i Hercegovini, ali ima austrijsko državljanstvo. Bio je lijevi bočni u Austriji iz Beča s kojom je igrao i utakmice Lige prvaka. Potpisao je na dvije i pol godine.

– Moj cilj je prije svega da se dokažem na terenu i da igram utakmice. Ali naravno nisam stigao u Rijeku da budem drugi. Želim bar jedan trofej s Rijekom ove godine iako neće biti lako protiv Dinama – rekao je Leovac na predstavljanju i donio u klub dodatnu dozu samopouzdanja i vjere u sebe.

Prskalo ima pravo nastupa već u utakmici protiv Osijeka 4. veljače, dok će Moises i Leovac imati pravo nastupa počevši od utakmice s Dinamom 9. veljače.

izvor: nk-rijeka.hr

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...