Početna - IZDVOJENO - Triesduja 2. dio predstavljena u Bistrou „Mornar“ na plesnim večerima uz Duo Aledory
32
foto: foto chucha

Triesduja 2. dio predstavljena u Bistrou „Mornar“ na plesnim večerima uz Duo Aledory

Kao svakog drugog četvrtka u Bistrou „Mornar“ u Rijeci, gdje se održavaju najveselije i najenergičnije plesne večeri za sve ljude dobre volje uz Duo Aledory, i 31. ožujka 2016. bilo je živo i rasplesano, a još i uz dodatak – specijalnu gošću; spisateljicu Tatjanu Udović.

Tatjana Udović  je odlučila svoj novi roman „Triesduja 2. dio“ predstaviti upravo ovoj publici, iz razloga što su oni jedna druga generacija, bake i djedovi te roditelji glavnih aktera iz romana, koji su kroz predstavljanje romana mogli predočiti djelić onoga što njihovi tinejdžeri svakodnevno prolaze vozeći se prema svojim školama u Opatiji. Naime, čitajući ovaj roman, starije generacije imaju priliku iskusiti dio borbe, ne samo ulaska u autobus, već i borbe za mjesto u društvu srednjoškolaca, te ih na taj način i bolje razumijeti. Tzv. spačke i nestašluci iz triesduje poput light-showa ili nasilnog gašenja svjetala u autobusu, kvarenja zvonca, vješanja za rukohvate, prepirke sa starijim osobama u autobusu i vezivanja kose za rukohvate, prisutnima su bile gotovo nezamislive, dok je to u stvarnosti, svakodnevnica opatijskih srednjoškolaca.

Bila je to još jedna zabavno-glazbena plesna večer uz poznate hitove Dua Aledory, gošću Tatjanu Udović  i gastro ponudu Bistroa „Mornar“.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...