Početna - IZDVOJENO - TZ Lovran dobiva novu direktoricu
lovran2
foto:facebook

TZ Lovran dobiva novu direktoricu

Nova godina Lovranu će donijeti i novu direktoricu Turističke zajednice. Nakon gotovo dva desetljeća koja je proveo kao prva osoba lovranskog turizma, Vojko Brubnjak povlači se u mirovinu, a na njegovo mjesto stiže dugogodišnja turistička djelatnica Luiza Sandalj iz Mošćeničke Drage.

– Vojko Brubnjak obilježio je dvadeset godina lovranskog turizma, proveo ih je radeći u suradnji s nizom načelnika, te bio sudionik svih značajnijih događaja praktički od osamostaljenja naše općine, kazao je načelnik Alan Sanković.

Luizu Sandalj nakon dugotrajnog kandidacijskog i izbornog postupka potvrdilo je lovransko Turističko vijeće, a do stupanja na funkciju direktorice TZ Lovran radila je u Liburnia Riviera Hotelima kao kongresni menadžer, projektni menadžer u Istarskim toplicama te voditelj grupne prodaje u Jadranka hotelima.

Uz formalno obrazovanje koje je stekla na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, stekla je i kvalifikacije za voditelja izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova.

– Od nove direktorice očekujem daljnju promociju Lovrana i lovranskog turizma, uz veći naglasak na nove tehnologije te povezivanje ključnih aktera u skladu s praksom destinacijskog menadžmenta, istaknuo je Sanković.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...