Početna - IZDVOJENO - U Ljubljani održano predstavljanje turističke ponude Opatijeske rivijere
Foto: web

U Ljubljani održano predstavljanje turističke ponude Opatijeske rivijere

Turističke zajednice Opatijske rivijere: Opatija, Mošćenička Draga, Matulji, Kastav, Ičići i Lovran, predstavile su, jučer u Ljubljani, svoju turističku ponudu slovenskim medijima i partnerima, čemu se odazvalo 30 predstavnika medija (RT SLO 1, TV Vaš Kanal iz Novog Mesta, Delo, Dober tek, Dnevnik, Finance, VAL 202, Objektivno, Moje zdravje, Potovanja in stil, Seniorji.si i Ljubljana Exclusive,) i partnera (Kompas, Relax, Transalp i Palma). Prezentaciju je održala Suzi Petričić, koordinatorica turističkih zajednica Rivijere te predstavila novosti u ponudi (nove smještajne kapacitete i sadržaje), atrakcije i mogućnosti aktivnog odmora te manifestacije i događanja kojima će Opatija obilježiti 170 godina turizma.
Uz najavu Kastav Blues Festivala nastupio je jedan od najboljih hrvatskih gitarista Damir Halilić Hal, koji ove godine bilježi tri nominacije za Porin 2014.

Po završetku prezentacije novinari i partneri degustirali su autohtone specijalitete koje su pripremili i poslužili učenici Ugostiteljske škole u Opatiji, morske plodove Ribarnice ”Ribica“ iz Ljubljane te tradicionalne slastice, fritule i kroštule.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

(OPREZ) Kreće sanacija šetnice oko Umjetničkog pavilijona Juraj Šporer

Iz Grada Opatije obavijestili su građane o početku radova oko Umjetničkog paviljona Juraj Šporer koji bi trebali završiti do kraja ...