Početna - IZDVOJENO - U Opatiji ovog tjedna 14. međunarodni stručni skup vatrogasaca

U Opatiji ovog tjedna 14. međunarodni stručni skup vatrogasaca

U organizaciji vatrogasne zajednice Primorsko-goranske županije, dana 19. i 20. travnja 2018. godine u 09.00 sati, u kongresnoj dvorani Hotela Ambasador u Opatiji, započinje dvodnevni 14. Stručni skup vatrogasaca s međunarodnim sudjelovanjem.

Očekuje se dolazak oko 220 vatrogasaca iz Hrvatske, BiH, Crne Gore, Makedonije, Slovenije i Srbije, te proizvođača i distributera vatrogasne opreme i sredstava za gašenje. Posebni gosti skupa biti će visoki predstavnici Vatrogasno-spasilačke službe Kraljevine Malezije i Vatrogasne akademije.

U dosadašnjih trinaest stručnih skupova sudjelovalo je preko 3.200 sudionika iz Hrvatske, Slovenije, Srbije, BiH, Crne Gore, Kosova, Makedonije, Austrije, Italije, Francuske, Njemačke, Australije, SAD-a , Južnoafričke Republike i Švedske.

Jednu trećinu predavača ovogodišnjeg skupa čine strani predavači, čime se kao organizatori ponosimo. Vrijedi napomenuti da je riječ o najvećem stručnom skupu vatrogasaca koji se održava u ovom dijelu Europske unije ali i na čitavom Balkanu. Svih trinaest prethodnih stručnih skupova održali su se u opatijskom hotelu Ambasador. Najavljen je dolazak preko 200 sudionika skupa.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Dan mimoza

I u Opatiji obilježen 11. Dan mimoza- nacionalni dan prevencije raka vrata maternice  Prodajom mimoza i dijeljenjem stručnih savjeta, na ...