Početna - IZDVOJENO - U ponedjeljak kreće velika humanitarna avantura – Bruno Šimleša propješačit će 1.100 kilometara kako bi prikupio pola milijuna kuna za oboljele od raka

U ponedjeljak kreće velika humanitarna avantura – Bruno Šimleša propješačit će 1.100 kilometara kako bi prikupio pola milijuna kuna za oboljele od raka

Nakon višemjesečnih priprema, Bruno Šimleša u ponedjeljak 16. kolovoza kreće na izazovnu planinsku rutu – Via Adriatica Trail, s ciljem prikupljanja pola milijuna kuna za oboljele od raka, odnosno rad Udruge SVE za NJU. U idućih 25 dana Bruno planira propješačiti trasu do Knina, dok će ostatak do krajnjeg juga Hrvatske završiti nakon pauze.

„Imamo tri velika cilja – kao što smo mi izašli iz svoje zone komfora da bismo živjeli svoje snove, inspirirati druge na isto; drugo – pokazati ljepote Hrvatske, te, naravno – prikupiti sredstva za Udrugu SVE za NJU, koja već 11 godina radi briljantan posao u pružanju psihološke pomoći ženama oboljelima od raka, 24 sata dnevno“, pojašnjava Bruno Šimleša.

Avantura kreće u ponedjeljak u 9 sati s Rta Kamenjak, odakle će se Bruno sa suprugom Majom uputiti prema Kninu. U prvim kilometrima pridružit će im se i gospođa Ljiljana iz Rijeke, korisnica Udruge SVE za NJU, kojoj je psihološka podrška bila od velike pomoći tijekom liječenja. U prvom dijelu trase Bruni će se naknadno pridružiti Nevena Rendeli i Doris Pinčić. Cilj je od Istre stići sve do Prevlake u ukupno 50 dana. Donacije će se u potpunosti iskoristiti za rad Udruge SVE za NJU, te ih je moguće uplatiti putem web stranice Čini pravu stvar, dok će od ponedjeljka to biti moguće i putem Keks Pay aplikacije.

Predstavnicima medija koji su zainteresirani za snimanje početka akcije u ponedjeljak je omogućen besplatan ulaz u JU Kamenjak, a Bruno će za izjave biti dostupan od 8 ujutro, ili po dogovoru. Za sve informacije molimo obratite se na: matea.jakovina@manjgura.hr, tel. +385955939415.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...