Početna - IZDVOJENO - U prodaji ulaznice za koncert Putokaza
riječki putokazi
arhiva

U prodaji ulaznice za koncert Putokaza

Od ponedjeljka su u prodaji ulaznice za slavljenički koncert Putokaza koji se 13.rujna, u subotu održava u HNK Ivana pl. Zajca. O traženosti ulaznica govori i podatak da su ulaznice za parter već rasprodane.

Putokazi slave 30.obljetnicu, a kako su prošla dva koncerta ovom prigodom bila iznimno uspješna zbog velikog interesa publike nastupaju još jednom, ovaj put ispred riječke publike.

Iako već vjerovatno znate nije na odmet ponoviti još jednom kako su Putokazi osnovani 22. veljače 1984. od ruke Mirande Đaković koja je i danas dio Putokaza i koja ih vodi. Putokazi nikad ne bježe od promjena, a ne podilaze nikakvoj komercijalizaciji, a svaki put ih možemo vidjeti drugačije, svježe i nove. U tom rangu je i aktualni zadnji album pod nazivom Porculan, kao i Vremenska kapsula br.30 koji ide od ove godine unatrag do godine nastanka 1984., glazbena retrospektiva.

Stalna postava Putokaza broji 10 članica ali kroz zadnjih 30 godina tu je 60ak članova koji će izvesti presjek dosadašnjeg rada Putokaza.

Još u ponedjeljak, prvog dana kako su ulaznice u prodaji nestalo je onih za parter, a ulaznice za galeriju i lože mogu se kupiti na blagajni kazališta radnim danom od 9:00- 19:00, a subotom od 9:00 -13:00 sati.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...