Početna - IZDVOJENO - U službenom automobilu postavio prijeteću poruku
Foto: web

U službenom automobilu postavio prijeteću poruku

Georg Žeželić, ravnatelj Županijske uprave za ceste, neugodno je iznenadio susjede kada im je s unutrašnje strane službenog automobila Reanult Laguna postavio poruku koja glasi: „OBAVIJEST ZA ONOGA KOJEG SE TIČE TI BIJEDO LJUDSKOG RODA, GUBITNIČE; KUKAVICE NAJNIŽE VRSE, RECI NAM U LICE, A NE UNIŠTAVATI STVARI KOJE TI NISU NIŠTA NAPRAVILE I KOJE SE NE MOGU BRANITI. ISKRENO SUMNJAM DA TAKAV OTPAD LJUDSKOG RODA IMA NEŠTO MEĐU NOGAMA DA MOŽE NAPRAVITI BILO ŠTO NIJE SKRIVENO MRAKOM.  ZNAM DA JE OVO UZALUDNO, ALI BAREM DA ZNAŠ ŠTO PRESTAVLJAŠ U NAŠIM OČIMA…“

Žeželićev susjed Antonio Repanić medijima je dostavio fotografije, te dodao kako pretpostavlja da je povod ovakvom incidentu ravnatelja ŽUC-a vjerojatno njegovo uvjerenje prema kojem mu je netko namjerno pošarao automobil. Međutim, Repanić tvrdi da je zbog uskog prolaza u kojem Žeželić redovito nepropisno parkira automobil moguće i da mu je automobil netko ogrebao nenamjerno.

Repanić, koji je sa Žeželićem već duže vrijeme u sukobu zbog septičke jame, smatra kako je ravnateljev riječnik potpuno neprihvatljiv, prvenstveno zbog činjenice da se radi o službenom vozilu u vlasništvu PGŽ te ga je zbog toga odlučio prijaviti predsjedniku SDP, županu PGŽ, skupštini PGŽ, etičkom povjereniku PGŽ te upravnom vijeću ŽUC PGŽ.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...