Početna - IZDVOJENO - U tijeku upisi u školu glume Happy Things Academy
retro-1

U tijeku upisi u školu glume Happy Things Academy

Škola glume Happy thinGS Academy vrši upise u novu sezonu, te izvodi premijeru predstave “Retrice”!

Happy thinGS Academy škola glume za djecu okuplja djecu, entuzijaste za kazalište i kazališno izražavanje, u dobi od 6- 15 godina. Škola glume traje od listopada do lipnja, gdje uz probe od minimalno 120 minuta tjedno djeca uče o kazalištu i glumi na način da rade dramske vježbe koje obuhvaćaju rad na glasu, govoru, pokretu, improvizaciji, imaginaciji, te osmišljavaju tekst i uloge. Happy thinGS Academy škola glume za djecu završava u lipnju 2015. s premijerom predstave na kojoj se radilo nekoliko mjeseci. Upisi u Happy thinGS školu glume za djecu 2015./2016. su svaki ponedjeljak u rujnu u 18h u MO Kozala.

Happy thinGS Academy ljetni tečaj glume 2015., završava sa premijerom predstave „Retrica“. Polaznici su ujedno i koautori ove zanimljive priče!

Više o predstavi: Dva zlikovca, Iggy i Poppy okupiraju radio. Na radiju su samo vijesti, te oni odluče poigrati se sa radijem i puštati njima znanu glazbu koja se sastoji od nekoliko zvukova koji isključuju instrumente.
Obitelj Retrica; ujak Jazz, strina Blues, sestre Rock i Roll, Disko tetka, posvojene sestre Punk i Pop, te najmlađe sestrice Hip i Hop odluče pronaći zlikovce i naučiti ih glazbi!
Kada ih pronađu pokazuju im odakle je nastala moderna glazba, te što ona predstavlja. Obitelj vraća zlikovce sto godina unatrag, u vrijeme kada se svirao blues, jazz, rock and roll, disko, punk, pop i hip hop. Vraćaju ih u vrijeme klavira, saksofona, gitare, bubnja…

Premijera predstave je u subotu, 19.rujna u 20h, a repriza se može pogledati već dan nakon, u nedjelju 20. rujna u 20h. Predstava će se odigrati u MO Kozala.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...