Početna - IZDVOJENO - U Voloskom se snima švedska serija

U Voloskom se snima švedska serija

U utorak, 27. travnja 2021. u lučici Volosko snimati će se televizijska serija švedske produkcije. Snimanje će se odvijati u lučici i na jedrilici te neće smetati dnevnim aktivnostima građana.
Riječ je o projektu produkcijske kuće Scandinavian content group u suradnji s MP filmskom produkcijom iz Zagreba. Oni snimaju televizijsku seriju “Clark”, poznatog švedskog redatelja Jonasa Akerlunda, koja će biti emitirana na internetskoj platformi Netflix.
Spomenuta produkcijska kuća izabrala je Hrvatsku za snimanje lokacija koje nije moguće snimati u Švedskoj. Osim u Rijeci i na širem prostoru Kvarnera, snimanje će se odvijati u Istri i Zagrebu. Riječ je o akcijskoj drami o životu i pustolovinama antijunaka Clarka Oloffsona, švedskog „celebrity gangstera“ poznatog po sudjelovanju u pljački banke prema kojoj je nastala fraza „stockholmski sindrom“. Radnja se odvija 60-ih i 70-ih godina 20. stoljeća.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Ovog vikenda otvorenje planinarske obilaznice „Po vrhovima Učke i Ćićarije“

Planinarsko društvo „Opatija“, u subotu i nedjelju 27. i 28. studenog 2021. godine, organizira otvorenje nove planinarske obilaznice „Po vrhovima Učke i ...