Početna - IZDVOJENO - Učenici Ugostiteljske škole iz Opatije kuhali za prvu momčad i stručni stožer
opatija kuhari

Učenici Ugostiteljske škole iz Opatije kuhali za prvu momčad i stručni stožer

Učenici Ugostiteljske škole iz Opatije, uz potporu Primorsko-goranske županije, u utorak su demonstrirali svoje znanje prvoj momčadi HNK Rijeka. Naime, u pratnji mentora učenici su pripremali ručak za prvu ekipu, a na meniju su bili: juha od buče, salata od tjestenine, orada i blitva s krumpirom, ražnjići s tikvicama i sezamom, pureća prsa u umaku sa sirom i rižom, brancin s povrćem i agrumima, fuži sa salsom od pomidora, razne salate i crostata od voća.

– U sklopu projekta unapređenja rada u ugostiteljstvu i turizmu povezali smo se s projektom HNK Rijeka prijatelj djece. Sve što se kuha je na prirodnoj bazi i nadamo se da ćemo dati svoj doprinos rezultatima i da će Rijeka kraj sezone dočekati na prvom mjestu, rekla je Sibila Roth, ravnateljica Ugostiteljske škole Opatija koja je u ime škole darovala liker od borovnice i marmeladu raznih okusa koje su napravili učenici.

O tome da su bili uspješni u svom zadatku najbolje govore prazni tanjuri igrača i stručnog stožera uz mnoge pohvale kuharima.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...