Početna - IZDVOJENO - Udar bure navodno kriv za smrt na gradilištu hotela Paris, evo i fotografija s mjesta nesreće

Udar bure navodno kriv za smrt na gradilištu hotela Paris, evo i fotografija s mjesta nesreće

Građevinski radnik iz Slavonije poginuo je u nesreći koja se dogodila u četvrtak oko 12.40 sati na gradilištu hotela Paris u Opatiji.

Prema neslužbenim informacijama, riječ je o muškarcu u 40-im godinama života, hrvatskom državljaninu rodom iz Slavonije. Navodno je nosio knauf ploče te, zbog udara bure, pao s visine od oko pet metara.

Nesretnik je preminuo na mjestu, pa Hitna pomoć nije mogla učiniti ništa, a djelatnici Policijske uprave primorsko-goranske proveli su očevid koji je predvodila zamjenica općinske državne odvjetnice u Rijeci. U policiji ističu da je na mjesto događaja izišao i inspektor zaštite na radu, koji utvrđuje sve okolnosti nesreće.

Tijelo preminuloga prevezeno je na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku, gdje će biti provedena obdukcija.

Hotel Paris smješten je u centru Opatije i jedan je od turističkih simbola toga grada, a nakon više od dva desetljeća propadanja, 2017. dobio je novog vlasnika i napokon je krenula njegova obnova.

Plan je da bude dovršen do turističke sezone 2019. te da Paris postane hotel u kategoriji četiri zvjezdice, kapaciteta 110 soba, odnosno 200-tinjak kreveta, piše Jutarnji list.

Foto: Smiljan Prpić

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Natječaj za dodjelu stipendija učenicima i studentima za školsku/akademsku godinu 2020./2021.

Na temelju članka 16. Odluke o stipendiranju učenika i studenata (“Službene novine Primorsko-goranske županije“ broj 34/15), članka 44. Statuta Grada ...