Početna - IZDVOJENO - Uhićenje Rena Sinovčića: Odveden u Zagreb na ispitivanje
Reno-Sinovčić-
web

Uhićenje Rena Sinovčića: Odveden u Zagreb na ispitivanje

Nakon jutrašnjeg uhićenja Sinovčića predvečer je odveden u Zagreb na ispitivanje. Pretresli su mu stan i prostorije medijske kuće Vox. Pri pretresu Sinovčićeva stana napadnute su i dvije noviarke od strane njegovog zeta, Petra Biloglava, verbalno je vrijeđao novinarke, a na jednu je nasrnuo i fizički kad joj je zavrnuo ruku. Prekinuto je i emitiranje televizijske kuće Vox, a djelatnicima je javljeno da ne dolaze na posao. O njihovoj poslovnoj  sudbini ništa se ne zna.

U ajciji koja je izvedena danas tijekom jutra uz Sinovčića uhićeni su i direktor NK Zadra Dalibor Zebić, kao i četvero djelatnika zadarske Porezne uprave: bivši pročelnik Vjekoslav Jurlina, te Irena Anić, Željan Pejković i Marko Lozančić.

Zadarski list objavio je da je uhićena sadašnja prošelnica Stoja Mučaji i to na graničnom prijelazu sa Srbijom, no ona je za Radio Zadar demantirala da je uhićena, a za HRT je izjavila kako se nalazi u Zagrebu, ali i to da joj je od strane PN USKOK-a tijekom vikenda pretražen stan i vikendica te kako je o svom uhićenju doznala upravo iz medija.

Nakon objave prve vijesti o USKOK-ovoj akciji i uhićenjima u Zadru, počelo se nagađati  kako se među njima nalazi i pročelnica Porezne uprave u Zadru Stoja Mučaji. Stoja Mučaji je prema nekim informacijama bila izvan Hrvatske, u posjeti rodbini u Vojvodini i vraća se za Zadar.

Također se oglasio i Sinovčićev odvjetnik Andrej Korljan koji je izjavio kako ni  ne zna zašto je uhićen njegov klijent i za što ga sve tereti USKOK.

Sinovčić i ostali uhićeni još bi večeras trebali biti ispitani u Zagrebu, u USKOKovom sjdištu. U sjedištu tužiteljstva ispitan je i bivši direktor NK Zadra, Erlić, a slijede ostali uhićenici. Sinovčić je na putu za Zgreb, a očekuje večeras.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

(FOTO) Boćarski klub Opatija slavi 50. rođendan!

Obljetnicu obilježavaju uz 50. izdanje Međunarodnog turnira „Opatija“ 2021. na kojem sudjeluje 15 ekipa iz Italije, Crne Gore, Slovenije i ...