Početna - IZDVOJENO - Unatoč najavljenoj kiši i promjenjivom vremenu, regata i koncerti Fiumanke idu prema planu
fiumanka

Unatoč najavljenoj kiši i promjenjivom vremenu, regata i koncerti Fiumanke idu prema planu

Unatoč najavljenoj kiši i promjenjivom vremenu, regata i koncerti Fiumanke idu prema planu! Otvoren je regatni ured, postavljen je sajam, a na Gatu Karoline Riječke postavlja se veliki šator kako bi i oni kojima kiša smeta ipak mogli uživati u dobroj svirci najavljenoj za ovaj vikend. Jedriličare kiša neće previše omesti u naumu da sudjeluju u regati jer prijave idu više nego dobro, a stalna promjena vremena mogla bi donijeti i vjetar.

U petak u 10 sati iz Malog Lošinja prema Rijeci krenut će sudionici 7. Liburnijske regate, a do njihovog ulaska u cilj, u Vijećnici Grada Rijeke u 9:30 započinje Rotary Business Forum. U konferencijskoj dvorani Euroherca, u 11:30, započet će poslovna konferencija Plan ulaganja za Europu: mogućnosti za mikro, mala i srednja poduzeća koju u suradnji s Fiumankom organizira Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj.

U podne na trgu ispred Terminala otvorit će se dvodnevni Plavo-zeleni Expo, a večernji sati posvećeni su zabavi i druženju. Ispred Terminala održat će se 2. riječki dani klapa, dok će glavnom pozornicom tijekom dva dana odjekivati zvukovi rocka. Subota je dan velike regate koja će se nakon proglašenja pobjednika nastaviti zabavom dugo u noć.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...