Početna - IZDVOJENO - Uskršnji doručak i velika potraga za pisanicama na Uskršnji ponedjeljak
uskrs_opatija_2016

Uskršnji doručak i velika potraga za pisanicama na Uskršnji ponedjeljak

Opatijskim gostima će tradicionalna kuhana šunka biti poslužena na Uskršnji ponedjeljak u 11,00 sati u Parku Angiolina, a opatijske dame i uskršnji zečevi darivati će najmlađe čokoladnim jajima. Uskršnji doručak za goste i posjetitelje Opatije i velika potraga za čokoladnim pisanicama za najmlađe, u organizaciji TZ grada Opatije, dio su zanimljive blagdanske ponude koja će vikend ispuniti prigodnim koncertima, ali i posebnim programima za ljubitelje aktivnog odmora.

U subotu, 26. ožujka u 10 sati ispred Ville Angioline za sve zainteresirane bit će organiziran program nordijskog hodanja kroz povijest Opatije uz stručno vodstvo licenciranih vodiča Kluba za športsku rekreaciju Gorovo. Na Uskrs, u nedjelju, 27. ožujka u 12 sati održat će se dva uskršnja koncerta i to tradicionalni koncert Puhačkog orkestra Lovran na terasi hotela Imperial i koncert Kvarteta Mystique na terasi hotela Milenij. U ponedjeljak, 28. ožujka uz uskršnji doručak u Parku Angiolina, na Slatini će se od 10 do 13 sati održati izložba oldtimera u organizaciji Liburnia Classic Cluba.

Tijekom uskršnjih blagdana u Opatiji se očekuje dolazak 5.000 gostiju, koji će ostvariti oko 14.000 noćenja, što je na razni uskršnjih blagdana 2015. godine. Najviše gostiju se očekuje iz Njemačke i Austrije, a slijede domaći gosti te gosti iz Italije. U Opatiji će biti otvoreno 29 hotela u kojima će sve goste u sobama dočekati uskrsna čestitka s uskršnjim programom, pozivom na uskršnji doručak i kalendarom događanja za 2016. g. na pet stranih jezika.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Natječaj za prodaju nekretnina u vlasništvu Općine Lovran prikupljanjem pismenih ponuda

Natječaj za prodaju nekretnina možete pogledati OVDJE.