Početna - IZDVOJENO - U utorak Dan za 10 u Cinestaru
DAN-ZA-10-CINESTAR

U utorak Dan za 10 u Cinestaru

Multipleksi CineStar za utorak, 09.08., priredit će pravu ljetnu poslasticu pod nazivom DAN ZA 10.  DAN ZA 10! tradicionalni je dan koji se održava već treće ljeto za redom u svim CineStar kinima, a nastao je kao nagrada svim kinoljupcima i vjernim posjetiteljima. Svake godine njih je sve više na taj dan, pa je prošlo ljeto preko čak 60 000 posjetitelja u CineStar kinima uživalo u  filmskim hitovima.

Na taj dan sve kino ulaznice moći ćete kupiti za 10 kuna, a to uključuje i mega filmske naslove poput željno iščekivanog Odreda otpisanih (koji se može pogledati i u 4DX-u i IMAX-u), Ledenog doba: Veliki udar, Legende o Tarzanu,  Zvjezdane staze: S one strane i Jason Bournea. Cijena također uključuje i dodatke poput 3D, love box, VIP sjedala, dužina filma, extreme te IMAX filmove. Jedini dodatak koji će se naplaćivati po standardnoj cijeni od 25 kuna je za dvoranu 4DX, ali na osnovnu cijenu od 10kn, to će ipak biti najpovoljniji 4DX doživljaj. Kako bi poslastica bila ne samo ljetna, nego i slasna, u ponudi će se naći i povoljni meni u kojem se nalaze velike kokice, veliko točeno piće i gratis Coca Cola.

Stoga kupite već sada ulaznice u pretprodaji za 09.08. i priuštite sebi i svojim najdražima filmsku večer ispunjenu zabavom, akcijom i smijehom, uz cijenu koja je prihvatljiva za svačiji džep. Zbog ogromnog interesa, ulaznice nije moguće rezervirati, ali kupovina je moguća on line i na blagajnama.

Kupite ulaznice i saznajte više ovdje.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...