Početna - IZDVOJENO - U utorak saznajemo tko nastupa u Opatiji za Valentinovo
opatija_valentinovo

U utorak saznajemo tko nastupa u Opatiji za Valentinovo

Stara dama Opatija će tijekom idućeg Valentinova biti nezaobilazna hit destinacija za sve zaljubljene. Osim što Opatija nudi pregršrt romantičnih parkova i šetališta kroz cijelu godinu, tijekom vikenda pred samo Valentinovo održat će se i veliki koncert na kojem će nastupiti trenutno jedno od najpopularnijih imena naše glazbene scene.

Da će se u Opatiji održati koncert koji se zaista ne propušta, najavljeno je još proteklog mjeseca, a sad bismo napokon trebali i doznati što nam se točno priprema za taj zaista poseban dan u godini.

“Uz potporu Grada Opatije uspjeli smo osigurati nastup jednog iznimno popularnog izvođača s velikim brojem hitova koji puni i daleko veće prostore od onih koje Opatija ima na raspolaganju. Nema sumnje kako će Opatija tijekom nadolezećeg Valentinova biti hit destinacija u Hrvatskoj i očekuje se dolazak čak oko tri tisuće ljudi na koncert, što je zaista velika vijest sama po sebi za to razdoblje godine. Vjerujem da će uz angažman još nekih određenih subjekata Opatija tog vikenda zaista živjeti punim plućima, baš onako kako to svi želimo”, rekao je Zoran Zdelar, direktor tvrtke OFC AGENCY, koja će organizirati koncert.

Koje popularno glazbeno ime nastupa u Opatiji 11. veljače i sve detalje o koncertu otkrit će se na konferenciji za medije koja se održava idućeg utorka, 03. siječnja. Interes za koncertom čak i prije objave imena izvođača je izuzetno velik te nas prema svemu sudeći očekuje zaista nova noć za pamćenje u Opatiji.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...