Početna - IZDVOJENO - Vage u Billa supermarketima su tehnički ispravne
BILLA_vaga
foto: Billa

Vage u Billa supermarketima su tehnički ispravne

Slučaj koji je kupac objavio na svom Facebook profilu može se dogoditi na svim digitalnim samoposlužnim vagama kada kupci slučajno zablokiraju vagu, a za što je dovoljno pomaknuti pliticu vage, staviti preveliku težinu ili slično te se vaga može „izbaciti iz nule“ i pokazivati pogrešnu težinu što je u praksi moguće.

U takvim slučajevima potrebno je resetirati vagu što je naša djelatnica i učinila. Upravo zbog ovakvih mogućih situacija naši djelatnici su uvijek dostupni kupcima, a kako bi svako pitanje riješili na licu mjesta i na zadovoljstvo kupca.

Navodi kupca da se „reklamama sakriva stanje vage“ su potpuno netočni budući u vrijeme stavljanja robe na vagu i rada s vagom nije moguće aktiviranje reklama, odnosno, reklame su vidljive samo do aktivacije vage. Uz to, težina je vidljiva na ekranu vage te zaista ne možemo govoriti o bilo kakvoj namjeri zakidanja kupaca.

Sve vage za voće i povrće podešene su da imaju taru od 2 grama, što znači da se težina na vagi umanjuje i za težinu vrećice u koju se stavljaju namirnice, a sve u svrhu maksimalne korektnosti prema našim kupcima.

Zbog navedenih rijetkih, ali mogućih tehničkih grešaka, pozivamo cijenjene kupce da pri svakom vaganju svakako provjere nulte pozicije brojeva na vagama te se na taj način uvjere u ispravno vaganje.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...