Početna - ZABAVA - ZANIMLJIVOSTI - Većina žena u ormaru ima traperice u koje ne mogu “ući”
foto: web

Većina žena u ormaru ima traperice u koje ne mogu “ući”

Milijuni žena diljem svijeta nose preuske traperice i to si ne žele priznati, a 40 posto njih muči se s odijevanjem omiljenog para koji im je pretijesan, pokazala je studija britanske tvrtke StyleCard na više od 1000 žena. Prema njoj, velik broj žena ima problem s priznavanjem činjenice da im je potreban veći konfekcijski broj, piše Daily Mail.

Oko 87 posto žena traperice nosi barem jednom na tjedan, a u prosjeku imaju osam pari traperica. Da su traperice omiljena ženska odjeća dokazuje i činjenica da ih 60 posto redovito nosi na posao. Od deset žena, šest njih ima problema s pronalaskom idealnih traperica koje će im pristajati kako su zamislile, pokazala je anketa.

Par traperica u prosjeku košta oko 250 kuna, no svaka deseta žena za njih će izdvojiti i više od 700 kuna. Ipak, kako im je prosječni životni vijek od pet do deset godina, većina smatra da je to dobra modna investicija.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradonačelnik uručio Povelju počasnoj građanki Anici Zubović

Gradonačelnik Fernando Kirigin i zamjenica Kristina Đukić danas su u Zagrebu posjetili Anicu Zubović, glazbenu umjetnicu koja od ove godine ...