Početna - AUTOMOTO - Velika smjena turista: Kolone na svim prometnicama
rupa-pasjak-kolona

Velika smjena turista: Kolone na svim prometnicama

Ako ste danas krenuli na put, naoružajte se strpljenjem. Nakon očevida prometne nesreće na autocesti A1 kod čvora Posedarje u smjeru Zagreba kolona je duga oko 17 kilometara, izvijestio je HAK.

Na autocesti A1 pred naplatom Lučko u smjeru Zagreba kolona je oko 9 kilometara, na zagrebačkoj obilaznici kolone su od čvora Jankomira oko 6 km i od čvora Kosnica oko 12 km prema čvoru Lučko. Na autocesti A2 Zagreb-Macelj pred naplatom Trakošćan kolona je oko 3 km, a od Zaprešića prema čvoru Jankomir oko 3,5 km, na autocesti A4 Zagreb-Goričan pret naplatom Sveta Helena kolona je 1 km, na A7 Rupa-Diračje pred naplatom Rupa prema graničnom prijelazu kolona je oko 4,5 km.

Prema graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija kolona je 4 kilometra koja se dijelom proteže i na Istarski ipsilon. Zastoji su i na Krčkom mostu u oba smjera.

Zbog prosvjeda seljaka zatvoreni su na autocesti A3 Bregana-Lipovac, ulazni i izlazni kraci na čvorovima Nova Gradiška, Lužani i Velika Kopanica pa se promet preusmjerava na čvorove Okučani i Slavonski Brod. Zatvorena je cesta D7 u Velikoj Kopanici, Čemincu te dio D7 prema ulazu na A5 u čvoru Đakovo, cesta D51 u Novoj Gradiški, D55 Županja-Orašje te D515 na dionici Potnjani- Bračevci (obilazak Satnica Đakovačka- Gorjani- Krndija).

U Zagrebu će pak danas od 6 do 19 sati zbog radova biti zatvorena Aleja Bologne od Aleje Seljačke Bune do čvora Jarek. Obilazak Aleja Bologne-Škorpikova-Ljubljanska avenija-čvor Jankomir-zagrebačka obilaznica-čvor Zaprešić-Jarek Donji.

HAK izvještava i kako je pojačan promet osobnih vozila na graničnim prijelazima Aržano, Kamensko, Macelj, Metković, Rupa, Kaštel, Pasjak i Stara Gradiška. Vrlo je gust promet u svim trajektnim pristaništima i lukama, osobito na Cresu, Rabu i Pagu.

izvor: HAK

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...