Početna - IZDVOJENO - Velikom maškaranom povorkom obilježeno 100 godina karnevala u Lovranu
lovran karneval
foto:facebook

Velikom maškaranom povorkom obilježeno 100 godina karnevala u Lovranu

Centralno događanje ovogodišnjeg Pusta, velika međunarodna karnevalska povorka, okupila je gotovo dvije i pol tisuće sudionika iz četrdeset skupina koje su na ovaj način dale svoj doprinos u proslavi velikog lovranskog jubileja, čak 100 godina karnevala u Lovranu!

Maškarano ludilo u Lovranu, održano u nedjelju, 19. veljače, otvorili su članovi Puhačkog orkestra Lovran i organizatori iz Pusnog društva Toronjera, nakon kojih su prodefilirali mališani iz vrtića i škola. Osim domaćih maškaranih snaga u povorci su sudjelovale grupe iz Rijeke i okolice, Istre i  Slovenije.

Kreativnosti nije nedostajalo ni ove godine pa se tako u ugodnom i sunčanom danu, koji je izmamio tisuće gledatelja, moglo vidjeti svega, drvosječa, tenisača, šumske djece, bili su tu i Jamajčani, vragovi, neizostavni zvončari, kauboji, ninja kornjače, jaja na oko, vikinzi, Škoti i još mnoštvo zanimljivih kreacija.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Povodom Dana neovisnosti u Lovranu

Delegacija Općine Lovran u ponedjeljak, 07. listopada 2019. godine u 11,00 sati, povodom Dana neovisnosti, na lovranskom groblju kod centralnog ...