Početna - IZDVOJENO - Video: Rasprodane ulaznice za tribinu za Grašin koncert u Opatiji
Graso-poster

Video: Rasprodane ulaznice za tribinu za Grašin koncert u Opatiji

Veliki koncert Petra Graše koji će se održati uoči samog Valentinova u Opatiji zaista je izazvao iznimno velik interes njegovih brojnih fanova.

U opatijskoj sportskoj dvorani “Marino Cvetković” 11. veljače na koncertu se očekuje ukupno čak nešto više od tri tisuće posjetitelja, a u ovom trenutku rasprodane su sve ulaznice za tribinu, dok je određeni broj ulaznica za parter (stajanje) još uvijek u prodaji po cijeni od 80 kuna.

“Iznimno nam je drago vidjeti da postoji ovako velik interes za nastupom Graše u Opatiji, a posebno nam je drago što se ulaznice prodaju u doslovno u svim krajevima Hrvatske, pa čak i u Dubrovniku te Osijeku. Sve koji dođu na koncert očekuje sjajna atmosfera, Grašo je i sam najavio da će ovaj koncert tretirati kao da se radi o spektaklu u zagrebačkoj ili splitskoj Areni i svi zajedno jedva čekamo 11. veljače i početak koncerta”, poručio je Zoran Zdelar, direktor tvrtke OFC agency.

Preostale ulaznice za parter mogu se pronaći na brojnim prodajnim mjestima: kiosci Tiska, Tisak Media centri, Petrol benzinske postaje, Exclusive mjenjačnice, Autotrans poslovnice, Dallas Music Shop, restoran Bianco&Nero u opatijskoj dvorani i na svim drugima prodajnim mjestima u sustavu Eventim.

Video poziv Graše na koncert pogledajte na ovom linku

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...