Početna - IZDVOJENO - Za vikend na prometnicama PGŽ dogodilo se 19 prometnih nesreća u kojima je jedna osoba teško, a tri su lakše ozlijeđene
policija-rotirka
ilustracija

Za vikend na prometnicama PGŽ dogodilo se 19 prometnih nesreća u kojima je jedna osoba teško, a tri su lakše ozlijeđene

Proteklog vikenda na prometnicama Policijske uprave primorsko-goranske dogodilo se 19 prometnih nesreća u kojima je jedna osoba teško, a tri su lakše ozlijeđene.

Teško je ozlijeđena 53-godišnja vozačica osobnog vozila marke „Citroen“, riječkih registracijskih oznaka. Prometna nesreća se dogodila jučer oko 12.20 sati na Kvarnerskoj cesti na području Matulja. Krećući se iz smjera Jušića u pravcu Rijeke 53-godišnjakinja je u zavoju izgubila nadzor nad vozilom i prešla na suprotnu stranu kolnika gdje je udarila u osobno vozilo marke Suzuki, koje se kretalo iz suprotnog smjera, a kojim je upravljala 31-godišnja hrvatska državljanka.

Što se tiče prekršaja u prometu, izdvajamo 32-godišnjeg vozača osobnog vozila marke Toyota koji je u petak, 17. veljače oko 19.40 sati zaustavljen na području Novog Vinodolskog. Vozilom je upravljao pri koncentraciji alkohola od 1,44 g/kg i bez vozačke dozvole, a 64-godišnji suvozač u istom vozilu nije koristio sigurnosni pojas. Drugi alkoholizirani vozač, 25-godišnji vozač osobnog vozila marke VW Golf, jučer je oko 2.30 sati na području Ravne Gore pokušao izbjeći policijski nadzor te se nije zaustavio na znak policijskih službenika. Vozilom je upravljao pri koncentraciji alkohola od 1,80 g/kg. Kako ne bi nastavio s činjenjem prekršaja i ugrožavanja sigurnosti u prometu, priveden je u službene policijske prostorije. Svi počinitelji prometnih prekršaja sankcionirani su prema odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...