Početna - IZDVOJENO - Volosko: Kako do gratis ulaznica za “Klape va Mandraće”
Klape va Mandraće / Snimio Damir ŠKOMRLJ

Volosko: Kako do gratis ulaznica za “Klape va Mandraće”

Omiljena manifestacija ove će se godine upriličiti u subotu 24. srpnja s početkom u 21 sat i to na prostoru vaterpolo igrališta te će se tako prilagoditi epidemiološkim mjerama.

»Klape va Mandraće«, unatoč svim situacijama koje otežavaju organizacije i održavanje manifestacija, ove će godine doživjeti svoje 18. izdanje te će klape ponovo zapjevati i odličnim izvedbama »ozvučiti« Volosko, javili su organizatori iz Udruge MKM iz Opatije.

Kako su najavili, ova tradicionalna i omiljena manifestacija ove će se godine upriličiti u subotu 24. srpnja s početkom u 21 sat i to na prostoru vaterpolo igrališta te će se tako prilagoditi epidemiološkim mjerama.

U programu koji će voditi Mario Battifiaca nastupit će osam klapa i to ženske klape Kastav, Oleum, Porto Re i Volosko te muške klape Skalin, Kastav, Krijanca i Liburnia.

– Uvjeti nastupa su ostali jednaki, možemo skoro reći i jedinstveni posljednjih godina što se tiče klapskih nastupa, manifestacija i festivala – klape nastupaju a capella, bez glazbene pratnje, a takva se izvedba posebno cijeni i daje pun naglasak samoj vokalnoj izvedbi – rekli su organizatori iz Udruge MKM iz Opatije.

Oni su za ovu prigodu osigurali 150 besplatnih ulaznica koje će se moći preuzeti na dan manifestacije od 19 sati i to ispred vaterpolo igrališta na posebnom punktu.

Svaka osoba može preuzeti maksimalno dvije ulaznice i svaka ulaznica jamči sjedenje na tribinama vaterpolo igrališta. Na taj način će se poštovati epidemiološke mjere te osobe u publici neće trebati potvrde da bi uživale u nastupima klapa.

Isto tako, organizator moli publiku da dođe nešto ranije prije početka kako se ne bi stvarale gužve na ulazu.

Volosko, koje je samo po sebi doista posebno i inspirativno mjesto, će tako osamnaesti put ispuniti klapska pjesma vrsnih klapa i nastaviti tradiciju ove popularne manifestacije.

Izvor: Novilist

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...