Početna - IZDVOJENO - Watersport festival u Rijeci
watersport rijeka
web

Watersport festival u Rijeci

Od 20. do 22. lipnja na  plaži Ploče, ispod bazena na Kantridi održava se Watersport festival prepun najbolje ljetne zabave.

Početak ljeta i Europski dan vodenih sportova Riječanima donosi 3 dana prvog Watersport festivala koji je namijenjen svima koji su željni dobre zabave, vodenih sportova, natjecanja ali i samo navijanja!

Primorsko-goranska županija kolijevka je hrvatskog turizma, Rijeka je oduvijek poznata kao pomorski i lučki grad, grad na najatraktivnijoj poziciji upravo za međunarodni festival pustolovnog turizma, aktivnog odmora i rekreacije na otvorenom. Sve to krije se iza imena Watersport Festival Rijeka! Tako su organizatori, agencija KLIK Marketing uz potporu Grada Rijeke, Primorsko-goranske županije, TZ Grada Rijeke, TZ Kvarnera, Županijskog sportskog saveza i Riječkog sportskog saveza, odlučili od 20. do 22. lipnja na plažu Ploče smjestiti mnoštvo atraktivnih vodenih sportova.

Watersport Festival Rijeka podijeljen je u 3 dijela – prezentaciju vodenih sportova, izložbeni dio i zabavno-glazbeni dio.  Sjajna će to biti prilika i za poduzetnike te za razne sportske udruge da prezentiraju ono najbolje što nude, te da Rijeku dodatno ucrtaju na međunarodnu mapu turizma, zabave i sportskih festivala!

Osim samih natjecanja važno je istaknuti da će se mnogi moći okušati u pojedinim sportovima uz instruktore, te da se ulaznica za Watersport Festival Rijeka ne naplaćuje.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...