Početna - IZDVOJENO - WhatsApp od sada na stolnim i prijenosnim računalima
foto: web

WhatsApp od sada na stolnim i prijenosnim računalima

Chat aplikacija koju je Facebook kupio za devetnaest milijardi dolara odlučila je proširiti svoje usluge pa će se tako moći koristiti na stolnim i prijenosnim računalima. Aplikacija sada, osim postojećih mobilnih aplikacija, omogućuje korisnicima slanje i primanje poruka putem web-stranice.

Čini se kako Facebook želi proširiti doseg WhatsApp aplikacije na više uređaja, a u ovom trenutku WhatsApp ima preko 600 milijuna korisnika. Radi se o najvećoj društvenoj chatplatformi, a WhatsApp CEO, Jan Koum, izjavio je kako još ne zna točno kada će biti puštena verzija koja radi s iPhone modelima.

Android, Blackberry i Windows Phone korisnici samo trebaju uspostaviti internetsku vezu na svojim telefonima kako bi se mogla uspostaviti interakcija s desktop računalima. Inače, Appleov iMessage, također je počeo kao mobilni sustav prije nego je došao na stolna računala. Google Hangouts usluga isto tako radi na svim uređajima, kao i Microsoftov Skype.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...