Početna - IZDVOJENO - Za snijeg – spremni!
Snijeg u Rijeci
foto: BETA/HINA Miljenko Klepac

Za snijeg – spremni!

Stožer zimske službe Grada Rijeke predstavio je jučer Operativni program održavanja nerazvrstanih cesta i ostalih javno- prometnih površina u zimskim uvjetima od 15. studenoga 2013., do 15. ožujka 2014. godine.

Grad Rijeka ima dostatnu mehanizaciju, koja je u ovom trenutku spremna za djelovanje u zimskim uvjetima.

Prema riječima šefa Stožera zimske službe Elia Biasola mehanizacija i ljudstvo spremni su za suočavanje sa zimskim uvjetima na ukupno 383 kilometra prometnica za čije je održavanje zadužen Grad Rijeka. Stožer zimske službe jučer je predstavio Operativni program održavanja prometnica u zimskim uvjetima, za razdoblje od 15. studenog ove godine, do 15. ožujka 2014. godine, koliko traje prvi stupanj pripravnosti Zimske službe.

Grad raspolaže s četiri kamiona, četiri ralice, tri traktora s ralicom za čišćenje uskih prometnica, te tri utovarivača. Materijal za intervencije zimske službe, prvenstveno sol i pijesak za posipanje, smješten je na tri lokaliteta – na Kukuljanovu, u Mihačevoj Dragi u »Čistoći« te na kamionskom terminalu na Srdočima, odakle pokrivamo sve dijelove grada. Kao ispomoć u pripravnosti je i dio mehanizacije Autoceste Rijeka – Zagreb, iz njihove tehničke jedinice Rupa.

I:Novilist, Grad Rijeka

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...