Početna - IZDVOJENO - Zadnje polne va Kastve na 365 metara
kastav noc
arhiva

Zadnje polne va Kastve na 365 metara

U četvrtak, 31. prosinca,  posljednjeg dana ove godine, od 10:00 do 14:00 sati, na Trgu Matka Laginje, održat će se glazbeni program pod nazivom ‘Zadnje polne va Kastve na 365 metara’. Druženje je humanitarnog karaktera, a sredstva prikupljena tim putem biti će donirana Udruzi DIRA, koja pomaže djeci s poteškoćama u razvoju, za nabavku didaktičkih pomagala koja su im neophodna.

U prigodnom programu nastupiti će Dražen Turina Šajeta, Trio Rio, SuperCover Band, D`Beni Band, Grupa Venus i Duo CONS Acoustic.

Ugostitelji i sponzori koji podržavaju manifestaciju su Old School Pub, Caffe bar Loža, Art Caffe, Guitar caffe, Kastav Pub, Pizzeria Rustica, Oštarija Fortica, Udruga Belica, Frizerski salon Urban i Sandy-pak d.o.o. te kastavski umjetnici Saša Jantolek, Željan Pavić i Kastavski spomeni.

Donacije se prikupljaju kroz bonove s kojima će se, ispred gradske Lože, moći na nekoliko štandova konzumirati ponuda kastavskih humanitaraca – ugostitelja! Biti će tu kuhanih kobasica, a Udruga Belica pripremiti će kuhano vino. Glazbe, zabave i druženja, sudeći po najavljenom, neće nedostajati, dok će ulogu voditelja preuzeti idejni začetnik Andy Cech. Dođite u što većem broju jer se prikupljaju sredstva za Udrugu DIRA, koja pomaže djeci s poteškoćama u razvoju, za nabavku didaktičkih pomagala koja su im neophodna, poručili su organizatori iz Savjeta mladih Grada Kastva, uz potporu Grada Kastva i TZ grada Kastva

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...