Početna - IZDVOJENO - Zajednički koncert Vatre i Pavela u Pogonu kulture
vatra

Zajednički koncert Vatre i Pavela u Pogonu kulture

Debitantski nastup grupe Pavel, koja trenutno promovira singl “Poslije nas”, a iza sebe ima desetak hit singlova, pozivnica su svim ljubiteljima dobre glazbe u Rijeci da otkriju live dimenziju ovog vrhunski usviranog benda koji svoju publiku osvaja svakim novim nastupom. Vatra pak iza sebe ima više susreta s riječkom publikom, a svaki je zvao na ponovno druženje, te se Vatra u Rijeku uvijek rado vraćala. Prijateljstvo ova dva benda, kao i njihova glazba kojom su osvojili publiku, siguran su pokazatelj da je nadolazeći koncert pravi izbor za posjet Pogonu kulturu.

Kako bi što jednostavnije kupili svoju ulaznicu za nastup Vatre i Pavela 12.2. u Pogonu kulture, povećan je broj prodajnih mjesta, pa se karte osim u Dallas Music shopu (Splitska 2, Rijeka) i Dirty Old Shopu (Tratinska 18, Zagreb) mogu kupiti i u Palachu (Kružna 8, Rijeka), klubu Beertija (S. Krautzeka 12, Rijeka), te u sustavu Entrio.

Na dan koncerta ulaznice će koštati 70 kuna.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

EPK Susjedstvo Kastav inicijativom prema ministarstvima poziva: Sačuvajmo ugrožene jezike!

Na web platformi susjedstva Kastav predstavljena je, između ostalog, i inicijativa za očuvanjem svih dijalekata hrvatskog jezika, a sljedećeg će ...