Početna - IZDVOJENO - Zamet i Zagreb odigrali susret za devetogodišnjeg Deana Doknića
humanost rukometaša

Zamet i Zagreb odigrali susret za devetogodišnjeg Deana Doknića

Gostovanje hrvatskog rukometnog prvaka Zagreba i humanitarna akcija privukli su u Centar Zamet gotovo tisuću gledatelja. Nije zametska dvorana dugo bila tako ispunjena, zainteresirani su pristizali i tijekom početnih minuta prvog dijela. Zagreb na Zametu nije gostovao još od 2010. godine, a sada se odazvao lijepom pozivu. Humanitarni karakter ujedinio je obje momčadi, sva sredstva donirana su za kupnju pomagala devetogodišnjem Deanu Dokniću, koji boluje od cerebralne paralize i celijakije.

Rukomet se u lijepom stilu vratio na Zamet uoči početka nove sezone u Premijer ligi, a gledatelji su mogli uživati u lijepim potezima vrhunskih igrača. Uoči utakmice kapetani momčadi Milan Uzelac i Zlatko Horvat dali su dres Zameta i Zagreba Deanu Dokniću, a susret su svojim dvominutnim nastupom uveličali Valter Matošević i Mirza Džomba, koji je nakon postignutog gola iz sedmerca ispraćen gromoglasnim pljeskom zametske publike. Rezultat je, jasno, bio u drugom planu, a Zagrebaši su brzo odjurili na pogon Zlatka Horvata, zbog kojeg su mnoga djeca stajala u redu za fotografiju i autogram već nakon prvog poluvremena.

Završilo je 37:24 za Zagreb, ali pobjedu je odnijelo – humano rukometno srce.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...