Početna - IZDVOJENO - Zamijenite svoj  stari fen za dašak kulture
fen

Zamijenite svoj  stari fen za dašak kulture

Zamijenite svoj fen za dašak kulture – slogan je uz koji ekipa iz Festivala Opatija, u iščekivanju jubilarnog 5. izdanja FEN-a, provodi akciju sakupljanja starih i nepotrebnih sušila za kosu – fenova.

Doniranim fenovima uredit će se izvedbene lokacije jubilarnog 5. izdanja Festivala neovisnih kazališta Republike Hrvatske. Akcija traje do petka, 25. ožujka, a za sudionike su predviđene i nagrade.

– Prikupljamo stara sušila za kosu, odnosno fenove, ispravne, neispravne, svih boja i oblika, kojima ćemo urediti izloge, javne prostore i sve ostalo vezano uz FEN. Najbolji donirani fen svom će vlasniku donijeti i komplet festivalskih ulaznica, kazala je Rajna Miloš, ravnateljica Festivala Opatija.

Sva sušila za kosu mogu se donijeti u ured Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici, a svaki od njih svome će vlasniku donijeti ulaznice za ljetni kino-film po izboru.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Natječaj za dodjelu stipendija učenicima i studentima za školsku/akademsku godinu 2020./2021.

Na temelju članka 16. Odluke o stipendiranju učenika i studenata (“Službene novine Primorsko-goranske županije“ broj 34/15), članka 44. Statuta Grada ...