Početna - IZDVOJENO - Započele su prijave za drugi riječki Eko sajam 100% naturali
eko sajam

Započele su prijave za drugi riječki Eko sajam 100% naturali

Porast ekološke svijesti i brige za zdravlje dovodi do porasta potražnje za ekološkim i zdravim proizvodima, uslugama te atraktivnim rješenjima! Pronađite ih u Rijeci od  7. do 10. travnja na sajmu „100% Natural“.

Drugi po redu međunarodni sajam 100% Natural pod krilaticom ‘Živi zdravo, misli zeleno!’ ističe potrebu povratka prirodnoj ravnoteži i zdravom življenju. Posebnost ovogodišnje manifestacije, koja će se ponovo održati na 4. katu Tower centra, naglašena je sudjelovanjem stručnjaka iz područja opće medicine, zdravstvene i kozmetičke njege te sportske medicine.Kao i prethodne godine ponuda će biti raznovrsna, od prirodnih i zdravih proizvode do savjetovanja, radionica, predavanja i degustacija. 100% Natural putem zajedničkog nastupa proizvođača i ponuđača promovira ekološku proizvodnju, energetsku učinkovitost, prirodne proizvode i vrhunske usluge.

Posjetitelji sajma moći će isprobati prirodne i zdrave domaće i strane proizvode na jednom mjestu te naučiti ponešto novo kroz brojne radionice, degustacije, promocije i predavanja. Sajam će okupiti stručnjake iz područja bio proizvodnje i bio energetike te predstaviti inovativna rješenja i projekte vezane uz zaštitu okoliša.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...