Početna - IZDVOJENO - Započeli radovi na hotelu Paris u Opatiji

Započeli radovi na hotelu Paris u Opatiji

Zahuktali su se radovi na gradilištu bivšeg hotela Paris u Opatiji, u središtu grada.

Prema informacijama dobivenim od nadležnih za ovu investiciju, opsežni radovi će trajati do 1. lipnja, s prekidom u vrijeme uskrsnih blagdana, javlja Novi list.

Sada je u tijeku rušenje kotlovnice i bivšeg hotelskog restorana, pa su bageri tijekom dana stalno »u akciji«, a radnici na terenu. Pojačani dnevni raspored na gradilištu izaziva popriličnu pažnju pogotovo onih koji žive u neposrednom susjedstvu, no kako saznajemo, zasad sve prolazi bez problema.

Nakon 1. lipnja, u vrijeme ljetne turističke sezone, svi će se bučni vanjski radovi privremeno obustaviti i nastavit će se samo tihi radovi, a od 15. rujna će se investicija nastaviti »punom parom«, budući da novi vlasnik, Zdravko Josić ima ambiciozne planove i želi u što bržem roku otvoriti moderan hotel sa svim sadržajima koji su Opatiji potrebni.

Na gradilištu nam kažu kako su u kontaktu sa svim susjedima, te kako vode računa o tome da za rušenje koriste samo manje pikamere, jer se žele izbjeći oštećenja na okolnim zgradama.

U bivšoj kavani hotela Paris u ovom je trenutku privremeno otvorena kockarnica s različitim igrama na sreću i automatima, no kako saznajemo, već od 1. svibnja će se u funkciju vratiti i svima dobro poznata terasa ovog hotela.

S obzirom da je aktualni vlasnik hotela Paris do nedavno u hotelu Imperial držao Wine bar Stephanie, uz ponudu jela i pića, u planu mu je da se sve one usluge koje su se mogle dobiti na tome mjestu, sada presele na novu lokaciju, na terasu hotela Paris, objavio je Novi list.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

“Od Antonji pa na daje lepo je va našen kraje”

Jučer se je, na Antonju tradicionalno dizao pust. Diljem Opatije, Kastva i Općine Matulji obilježio se početak petog godišnjeg doba. ...