Početna - GOSPODARSTVO - Zbog jedne točke dnevnog reda sazvana sjednica Općine Matulji
Općina Matulji

Zbog jedne točke dnevnog reda sazvana sjednica Općine Matulji

Razmatranje i utvrđivanje konačnog Prijedloga za dodjelu priznanja Općine Matulji za 2014. godinu po raspisanom Javnom pozivu jedina je točka dnevnog reda sjednice Općinskog vijeća Matulja koju je sazvala predsjednica Odbora za društvene djelatnosti, Patricija Radetić.

Sjednica će se održati sutra, 10.01. s početkom u 19 sati.

Budući da na dodjeljivanje ovakvih priznanja često doalzi više prijedloga, jednako često se događa i prepucavanje oporbe i vlasti. Upravo iz tih razloga nestane pravi smisao dodjele priznanja, a samo dodijeljivanje laureata često bude u sjeni politike.
Imajući na umu da se u Općini Matulji, od posljednjih izbora, se ne događa ništa to nije popraćeno politikom, počevši od zajedničkog podržavanja SDP-a i HDZ-a, muka s izgradnjom kružnog toka na gornjem ulazu u Matulje, izvikivanja parole “za dom spremni” vijećnika Barka , smanjenja proračuna, itd., očekuje se da će biti burno i kod prijedloga laureata Općine Matulji.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...