Početna - IZDVOJENO - Željku Markić zanima odakle sredstva za kampanju protiv
(Foto: Zarko Basic/Pixsell)

Željku Markić zanima odakle sredstva za kampanju protiv

Situacija oko prvog nacionalnog referenduma još ne stišava.
Građanska inicijativa “U ime obitelji” zatražila je od Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva objašnjenje po kojem je kriteriju dodijelila financijsku pomoć kampanji protiv referenduma, te ima li namjeru razmatrati mogućnosti dodijele sredstava organizaciji koja je prvi narodni referendum pokrenula?

Inicijativa u jučerašnjem priopćenju navodi da dosad nije dobila nikakvu stručnu ni financijsku pomoć od Nacionalne zaklade pa je stoga zanima – “po kojim su kriterijima dodjeljivana sredstva za kampanju protiv braka, kolika su sredstva na raspolaganju za jednokratnu podršku ad hoc inicijativama na nacionalnoj razini i kako se Inicijativa može prijaviti za dodjelu ad hoc sredstava, poput onih dodijeljenih kampanji ‘protiv’ referenduma”, prenosi jutarnji.hr.

Građanska inicijativa pojašnjenje traži, kako navode, s obzirom na to da je “omogućila prvi referendum na kojem su građani imali priliku reći kako žele urediti društvo te da aktivnosti U ime obitelji ‘unaprjeđuju demokratske institucije društva'”.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Rezultati upisa u Dječji vrtić Opatija za pedagošku godinu 2022./23.

Na listama su također naznačeni planirani datumi polaska djece u vrtić odnosno na prilagodbu u rujnu kako bi se ona mogla odvijati ...