Početna - AUTOMOTO - 10. Rally maškaranih oktanaca Halubje – Liburnija 2019

10. Rally maškaranih oktanaca Halubje – Liburnija 2019

Subota, 19.01.2019. 
13:30 h 
Kupalište Slatina

Poznati kao ljubitelji i redoviti participatori kulturnih manifestacija karnevala i maškara, sportski zanesenjaci riječkog autokluba ”RI autosport”, desetu godinu zaredom organiziraju međunarodnu karnevalsko – turističko – sportsku manifestaciju ”10. Rally maškaranih oktanaca Halubje – Liburnija 2019.”

Tradicijski običaji ponovo zaokupljaju pažnju svih koji drže do maškara i karnevala na širem području Kvarnera. Podizanjem pusta u malim mjestima kvarnerskog zaleđa, oglašuju se i  zvona, a niti oktanski zaljubljenici ovih dana ne miruju.

Početak svake kalendarske godine, poslije višednevnih blagdana s prekidima, obilježava novo karnevalsko ludilo.
Autoklub RI autosport, devetu godinu za redom, organizira dojmljivu i specifičnu međunarodnu karnevalsko-turističko-sportsku manifestaciju jedinstvena imena „10. Rally maškaranih oktanaca Halubje – Liburnija 2019.“ u subotu 19.siječnja.

Okupljanje sudionika je u  Viškovu  na  parkiralištu „Milihovo“ gdje se vozi i prvi ispit spretnosti sa startom u 10 sati. Drugi je ispit u centru Matulja u 13 sati, ispod osnovne škole. Clj i završno proglašenje s brojnim nagradama, za sportske rezultate i maškarane dojmove, je u Opatiji na  kupalištu Slatina oko 15 sati. 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

(FOTO) U Opatiji održan sastanak s gospodarstvenicima iz Kine

Gradonačelnik Fernando Kirigin i ravnatelj Regionalne razvojne agencije Primorsko-goranske županije “Prigoda” Vedran Kružić održali su sastanak sa predstavnicima kineske tvrtke ...