Početna - IZDVOJENO - 10. Riječke stepenice- Glamurozna modna manifestacija širi se na dva dana i dvije prekrasne lokacije!
RIJECKE-STEPENICE

10. Riječke stepenice- Glamurozna modna manifestacija širi se na dva dana i dvije prekrasne lokacije!

10. Riječke stepenice, najglamurozniji ljetni event u Hrvatskoj, u kolovozu predstavlja jedinstvenu modnu priču u trajanju od dva dana na dvije prekrasne lokacije u Rijeci!

Modna manifestacija koja ove godine slavi svoju desetu obljetnicu veliki jubilej će proslaviti u čak dvije modne večeri na dvije jedinstvene lokacije.

U petak 26.kolovoza 1. modna večer 10. Riječkih stepenica održati će se kao i do sad na stepenicama pored Grand hotela Bonavia na kojoj će kolekcije večernjih haljina, odijela i modnih dodataka predstaviti brojne modne kuće i dizajneri iz cijele Hrvatske .

2. večer preselit će u subotu 27. kolovoza prvi put na prekrasan trg ispred kazališta HNK Ivan pl. Zajc gdje će posjetitelji manifestacije moći uživati u kolekcijama poznatih svjetskih brandova.

Ulaz na manifestaciju obje večeri je slobodan za sve posjetitelje .

Projekt godinama spaja modu i umjetnost kroz razne modne priče. Nedavno je u Pomorskom i povijesnom muzeju Hrvatskog primorja, atriju Guvernerove palače u Rijeci snimljena nova kampanja 10. Riječkih stepenica koja će ubrzo biti predstavljena kao i svi sudionici manifestacije.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...