Početna - IZDVOJENO - Među najljepšim gradskim plažama u Hrvatskoj i riječka plaža Ploče
plaza-kantrida

Među najljepšim gradskim plažama u Hrvatskoj i riječka plaža Ploče

Najveći gradovi Hrvatske smješteni uz more, osim zanimljive povijesne priče, svojim posjetiteljima nude i pravo ljetno osvježenje za koje su zadužene gradske plaže.

Želite li ljeto provesti u gradu te istovremeno uživati u čarima Jadranskog mora, donosimo šest najljepših gradskih plaža Hrvatske na kojima vam nikada neće biti dosadno, navodi portal Pun kufer u svom uvodu.

Među tih šest izdvojenih hrvatskih gradskih plaža je i riječka plaža Ploče na Kantridi.

“Iako Rijeka nije tipična turistička destinacija, ova najveća hrvatska luka može se pohvaliti novouređenom plažom koja obećava uživanje u kupanju i sunčanju. Smještena ispod novouređenih bazena s morskom vodom na Kantridi, a krasi je bijeli šljunak i betonirana šetnica na kojoj se u ugostiteljskom objektu može pronaći osvježenje.

Plaža je opremljena ležaljkama, suncobranima, tuševima i sanitarnim čvorom, ali i sadržajem na moru poput košarke na vodi. Gradska plaža Ploče prilagođena je osobama s invaliditetom, a na plaži se vijori Plava zastava što označava čisto more i vrhunski standard plaže”, navodi se u članku za Ploče.

Preostalih pet plaža koje preporučaju nalaze se u Zadru, Šibeniku, Puli, Dubrovniku i SPlitu.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Preuređenje trga i šetnice u Iki

Gradu Opatiji odobrena su bespovratna sredstva u iznosu od 1.112.375,00 kuna za „Interpretaciju 300 let škvera va Ike“. Sredstva je ...