Početna - IZDVOJENO - 14. Dječji sajam u Tower centru Rijeka
Foto: web

14. Dječji sajam u Tower centru Rijeka

Ovaj vikend, 24. i 25. svibnja, u Tower centru Rijeka (3.kat) održava se 14.Dječji sajam. Ovom prilikom organizirana je i akcija “DJECA RIJEKE ZA DJECU POSAVINE” prikupljanja dječjih potrepština za djecu Posavine. Ovaj se sajam već šestu godinu za redom u proljeće održava u Rijeci.

Dječji sajam nudi za svakoga nešto, kako za male tako i za velike. Na sajmu će tako moći naći od stručne literature i savjeta, krevetića, kolica, kozmetike i pelena, pa do odjeće, obuće, igračaka i zabavno – edukativnih radionica, predstava, nastupa i natjecanja, degustacija i darova.

Za mališane i ove godine su pripremljeni nastupi klauna, oslikavanje lica, mnogobrojne maskote, zabavne igre pod pokroviteljstvom Dukata, Raucha, Mede Štede i generalnog sponzora Hipp-a. Za roditelje su tu posebni sajamski popuste ali i vrlo maštovite i zabavne igre poput tradicionlanog Natjecanja tata u prematanju beba by Violeta.

Bez obzira na dob vjerujemo da će sajam svojim mnogobrojnim veselim sadržajima podsjetiti sve kako je lijepo i najljepše na svijetu biti dijete.

Radno vrijeme sajma je danas, 24. 5. od 9.30 sati do 20.30 sati i sutra od 10.00 do 19.30 sati.

Ulaz na sajam je besplatan!

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...