Početna - IZDVOJENO - Diplomska predstava 25. generacije škole glume Ri Teatra
Foto: web

Diplomska predstava 25. generacije škole glume Ri Teatra

Večeras, 24. svibnja u 20 sati, te u nedjelju, 25. svibnja 2014. u 20 sati u Kulturnom centru Kalvarija biti će izvedena diplomska predstava 25. generacije škole glume simboličnog naziva “Nema ne znam, probaj!”, rađenu prema tekstovima Miroslava Krleže, Vedrane Rudan, Fadila Hadžića, Olje Lozice i mnogih drugih, a u režiji Bojana Lakoša uz asistenciju mladih glumica Ri Teatra, Antonele Grgić i Andree Lončarić.

Tom predstavom ujedno završava 25. generacija škole glume Ri Teatra, koja je tijekom protekla 4 mjeseca u vikend radionicama uvježbavala razne glumačke tehnike, pripremala se za upis na Akademiju Dramskih Umjetnosti, te za praktični rad u Ri Teatru.

Riječ o klasičnoj diplomskoj predstavi u kojoj je svaki polaznik pripremao sa svojim voditeljem svoj zasebni monolog, kojeg je sam odabrao, te se na kraju sve skupa ujedinilo u jednu cjelinu znakovitog naziva “Nema ne znam, probaj!”.

U predstavi sudjeluju: Dijana Galjanić, Katarina Gošić, Josip Medaković, Alen Mušnjak, MArina Periša, NIkola Periša, Ana Marija Rakitić, Sanja Šamanić, Luka Urlić i Nora Valković

Upisi u 26. generaciju škole glume Ri Teatra (za starije od 17 godina) su tijekom rujna 2014. u Kulturnom centru Kalvarija, Rijeka, a počet će sa radom početkom listopada 2014.
Detaljnije informacije o radu škole glume Ri Teatra možete dobiti na tel. 051/375-866 ili gsm. 091/ 253-8991.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...