Početna - AUTOMOTO - 21. Međunarodni susret – Oldtimer Moto Rally Rijeka

21. Međunarodni susret – Oldtimer Moto Rally Rijeka

16. lipnja u 9 sati na Trgu 111. brigade započet će predstavljanje oldtimer motocikala, dvadeset prvo u nizu, koje će okupiti tridesetak sudionika.

Ovogodišnji susret najavili su pročelnica Odjela gradske uprave za sport i tehničku kulturu Vera Begić Blečić i predsjednik Oldtimer kluba Rijeka Mišo Rukavina koji su izrazili zadovoljstvo što će nakon starih automobila pažnju pridobiti i motocikli. Begić Blečić je napomenula kako riječki Oldtimer klub, organizator ove manifestacije, kontinuirano priprema i održava kvalitetne aktivnosti, što Grad prepoznaje pružanjem financijske i logističke podrške.

Rukavina je pozvao sve građane da dođu pogledati neke od raritetnih primjeraka koja stižu iz Hrvatske, Italije i Slovenije, dodavši da propozicije nalažu da sva vozila, da bi se zvali oldtimerima, moraju zadovoljavati kriterij starosti od najmanje trideset godina. Potvrđena je i trasa rallyja koji će u 10 sati krenuti iz centra grada prema Čavlima i automotodromu na Grobniku. Ondje će se održati višesatni program, a povorka će zatim krenuti prema Bakru, da bi se zaustavila u Kostreni gdje će za ljubitelje oldtimera biti organizirano druženje i podjela nagrada.

Rad Oldtimer kluba Rijeka proteže se kroz više od 20 godina, a klub trenutno broji oko 120 članova te djeluje unutar Zajednice Tehničke kulture Rijeka i Hrvatskog oldtimer saveza.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Mošćenička Draga

Mošćenička Draga među najboljim kampovima na Kvarneru

Kamp Draga iz Mošćeničke Drage proglašen je najboljim manjim kampom na Kvarneru, dok je drugo mjesto zaslužio Kamp Mali iz ...