Početna - AUTOMOTO - 23.Rally Opatija
Foto: web

23.Rally Opatija

I ove godine, AK Opatija uz suorganizaciju riječkih klubova AK Rijeka i AK INA Millennium priprema dvodnevno rally natjecanje, 24. i 25. listopada, ukupne dužine 354,70 km. Glavni pokrovitelj manifestacije je Grad Opatija kojem se ove godine kao pokrovitelj pridružio i Grad Buzet na čijem prostoru se odvija dio programa.

Rally počinje u jutarnjim satima kada su predviđeni tehnički prijam u Autoservisu Bivio te verifikacija dokumenata u Grand Hotelu 4 Opatijska cvijeta nakon čega posade mogu isprobati svoje automobile na shakedownu koji je ove godine ponovno uvršten u program rallyja.

I ove godine natjecanje je međunarodnog karaktera te se uz Prvenstvo Hrvatske boduje i za Šampionat i Kup BiH te Alpe Adria Rally Cup (AARC). Uz nastup posada iz Hrvatske očekuje se i 15-ak posada iz Italije i Austrije u sklopu AARC-a te 10-ak posada iz BIH, ali i goste iz Mađarske i Slovenije.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...