Početna - IZDVOJENO - Kek uoči utakmice s Dinamom
Kek

Kek uoči utakmice s Dinamom

Večeras na stadionu Kantrida od 19 sati nogometaše Rijeke čeka utakmica 9.kola MaxTv prve lige protiv prvaka Hrvatske – zagrebačkog Dinama. Uoči utakmice Kek je na konferenciji za novinare rekao kako je Dinamo protivnik o kojem ne treba trošit riječi kada je u pitanju kvaliteta i da bi to mogao biti pravi derbi jer je Dinamo veliki protivnik , a za Riječane je to velika prilika i izazov.
Novinare je zanimalo trenerovo viđenje forme napadača Dinama Soudanija koji je u prošloj utakmici dao tri pogotka za svoju momčad.
– Dodatno upozorenje iako su njegovi golovi plod uigranih akcija kojih u Dinamu ima dosta. Igrač koji je kvaliteta, ali nekorektno je bilo koga isticati u ekipi s toliko kvalitetnih pojedinaca. Oni su klasa, a ako ne i dvije klase jača ekipa od Standarda – rekao je Kek i poručio za kraj:
– Krasan termin i samo neka nebo stane. Bit će puno i gostujućih navijača. To je inspiracija i prava europska utakmica. Prava utakmica i reklama za HNL.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...