Početna - IZDVOJENO - MAXtv Prva liga: Rijeka – Dinamo 2:2
web

MAXtv Prva liga: Rijeka – Dinamo 2:2

Nogometaši Rijeke remizirali su protiv Dinama (2:2) u utakmici 27. kola MAXtv Prve lige. Rijeka je izborila bod u infarktnoj završnici. U četvrtoj minuti sudačke nadoknade, nakon brzog kornera, Josip Radošević je sjajno stisnuo loptu s 25 metara i ona je od vratnice završila u mreži za eksploziju radosti na Kantridi! Rijeka je tako izborila bod u teškoj utakmici. Dinamo je na otvaranju utakmice imao dvije prilike preko Henriqueza i Fernandesa, ali gostujući napadači nisu bili precizini.

Rijeka je povela u 30. minuti. Brza akcija Rijeke izbacila je Marina Leovca na lijevom boku. Riječki nogometaš oštro je ubacio, Eduardo je kratko zaustavio loptu, braniči Dinama nisu uspjeli očistiti opasnost i Balaj je iz neposredne blizine gurnuo loptu u mrežu – 1:0.

Hladan tuš za Rijeku stigao je odmah na otvaranju drugog poluvremena. Fernandes je proigrao Pjacu koji je izbjegao zaleđe i matirao Vargića – 1:1.

U 53. minuti Balaj je iskontrolirao jednu visoku loptu i izbacio Jugovića samog pred vratara Dinama. Nogometaš Rijeke pao je u kaznenom prostoru nakon kontakta s Eduardom, ali Strahonja je odmahnuo rukom. Dinamo je poveo u 82. minuti. Machado je ubacio loptu iz prekida, a nakon velike gužve Sigali je matirao Vargića – 1:2. Činilo se da će taj rezultat i ostati sve dok se u četvrtoj minuti nadoknade nije ukazao Radošević!

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...