Početna - IZDVOJENO - 3. memorijalni miting “Noa Zelić” na Kantridi

3. memorijalni miting “Noa Zelić” na Kantridi

U subotu, 20. listopada, na Bazenima Kantrida održan je 3. memorijalni miting “Noa Zelić”.

Na natjecanju je nastupilo 225 plivačica i plivača iz 16 klubova iz Hrvatske i Slovenije u kategorijama od mlađih kadeta do seniora. Primorjaši su osvojili ukupno 108 medalja od čega 28 zlatnih, 48 srebrnih i 32 brončane.

U kategoriji mlađih kadeta zlatne medalje osvojili su Petra Mance, Nia Horvat, Petar Branković, Sara Žeželj i Dora Vuković a u kategoriji kadeta Lucija Ivanović i Marta Morić. Najbrži u kategoriji mlađih juniora bio je Tin Mirjanić a u kategoriji juniora Sara Knežević, Kristina Vuković, Antonio Rajković i Duje Franić. Pobjednici u kategoriji mlađih seniora  i seniora bili su Sara Knežević, Kristina Vuković, Ana Matković, Antonio Rajković i Duje Franić  te ženska i muška štafeta 4 x 50 slobodno za koju su plivale Ana Matković, Marija Maduna, Anja Juričić i Sara Knežević  te Noa Kovačić, Antonio Rajković, Duje Franić i Tin Mirjanić.

Ana Matković ostvarila je ukupno 2. mjesto u zbroju najvrijednijih rezultata natjecanja.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

“Hodajući kolegij”

Gradonačelnik Opatije sa suradnicima obišao gradilišta i već završene radove „Hodajući kolegij“ gradonačelnika Ive Dujmića, pročelnika upravnih odjela i ostalih ...