Početna - IZDVOJENO - SDP razmišlja o Milanovićevoj zamjeni?
milanović
Foto: Facebook

SDP razmišlja o Milanovićevoj zamjeni?

Tim autora Novog lista, odreda izuzetno bliskih SDP-u i upućenih u interne konfilkte, objavio je analizu u kojoj se kao mandatar pojavljuje – Emil Tedeschi, kojeg je predložio jedan od najpoznatijih SDP-ovaca, Željko Jovanović.

‘Jedini SDP-ovac koji je jučer bio spreman komentirati ovu situaciju jest Željko Jovanović koji je odmah na Facebooku ismijao ideju o Zlatku Mateši kao kandidatu za tehničku vladu, a u izjavi za naš list on je čak spomenuo i mogućnost da pravi nestranački kandidat za tehničku vladu bude netko od uspješnih hrvatskih menadžera poput Emila Tedeschija:

– Dakle, tko još može tražiti da tehničku vladu vode ostarjeli HDZ-ovci poput Mateše ili Valentića?! Vrijeme je za novu generaciju dokazanih uspješnih, sposobnih i zaista nestranačkih ljudi poput Tedeschija naprimjer, kaže on.’ – stoji u tekstu Novog lista.

Kako tekstovi u Novom listu najčešće jasno izražavaju stavove SDP-a, čini se da Zoranu Milanoviću ne ‘cvatu ruže’ unutar njegove stranke, te da se sve više razmišlja o njegovoj hitroj zamjeni, piše Direktno hr.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...