Početna - IZDVOJENO - Foto: Doručak s Djedom Mrazom, Hotel Continental
dmraz_cont16

Foto: Doručak s Djedom Mrazom, Hotel Continental

Brojni mališani nedjeljno jutro proveli su u društvu svoga omiljenog Djeda Mraza kojemu su na već tradicionalnom doručku u Continentalu i ove godine osobno uručili svoja pisma sa željama i popisima darova koje žele ispod bora.

Dobro raspoloženi Djedica sve je pažljivo saslušao i uz najvažniji obrok klincima obećao da će ih i ove godine posjetiti u božićnoj noći. Slatki doručak uz čašu kakaa, mlijeka, kekse i ostale slastice bio je odličan uvod u prigodnu predstavu ‘Čarobni Božić’ koja se odmah nakon doručka održala u kavani Continental.

Tridesetak mališana nastavilo je druženje te tijekom vrlo poučne i interaktivne predstave zajedno s Djedom Mrazom prošetalo kroz svakodnevne situacije s kojima se on susreće na Sjevernom polu, a koje i njima mogu koristiti svaki dan na putu do škole ili vrtića. Tako su između ostaloga svi zajedno ponovili najvažnije prometne znakove kojih se obavezno moraju pridržavati i razmijenili svoja šarolika iskustva.

Mališani i njihovi roditelji nastavili su druženje i tijekom cijeloga poslijepodneva na terasi Continentala uživajući u čarima dječjeg igrališta i predivnom sunčanom vremenu.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...