Početna - IZDVOJENO - Otvorene prijave za Career Booster
CB-logo

Otvorene prijave za Career Booster

Career Booster održat će se 15.-17.03. na Ekonomskom fakultetu u Rijeci. Sudionici će imati priliku vidjeti kako izgleda rad u uspješnim kompanijama, koje su mogućnosti zapošljavanja te rješavati njihove mini case study-e.

Projekt Start-Up udruge „Career Booster“ predstavlja jedinstven koncept u Hrvatskoj koji studentima i mladima omogućava da steknu znanja i vještine potrebna za brži i lakši ulazak na tržište rada. Sudionici će imati priliku steći praktična znanja i vještine iz različitih područja, naučiti kako tražiti posao, ostvariti kontakte s budućim poslodavcima, bolje upoznati svoje sposobnosti, saznati što od njih očekuju poslodavci, kako upravljati svojom karijerom te dobiti potrebne informacije i motivaciju za uspjeh na studiju i poslu.

U sklopu Career Boostera poslodavci iz različitih djelatnosti (financije, marketing, IT, turizam, prodaja i dr.) predstaviti će osnovne informacije o kompanijama, proizvodima/ uslugama, selekcijske postupke, sezonske poslove, mogućnosti za praksu i zapošljavanje i dr. Također, sudionici će imati priliku rješavati četiri mini case study-a kompanija iz različitih djelatnosti. Osim toga, održat će se radionice iz različitih područja poput financija, marketinga, IT, vještina traženja posla, upravljanja karijerom, komunikacijskih i prezentacijskih vještina, soft skills, poduzetništva i dr.

Organizator je Start-Up udruga, a u projektu će sudjelovati 20-ak kompanija, potpornih institucija poslovanja, tijela lokalne i državne vlasti, obrazovnih institucija, organizacija i udruga. Organizacijski tim Career Booster Rijeka čine Ivo Zubčić, Maria Pudić, Jelena Hrkač, Andrej Jurković i Amel Hadžipašić.

U projektu mogu sudjelovati dvije kategorije sudionika: studenti svih godina studija različitih struka (ekonomija, informatika, tehničke i humanističke znanosti i dr.) i mlade osobe do 30 godina s VŠS i VSS. Sudjelovanje u svim aktivnostima projekta je besplatno, a prijaviti se može najkasnije od 14.03.

Više informacija o projektu i načinu prijava možete pronaći na web stranicama udruge http://www.startup-udruga.hr/, facebook stranici natjecanja Career Booster ili postaviti upit na start.up.udruga@gmail.com

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...