Početna - AUTOMOTO - 40. Croatia Relly u Opatiji
40. Croatia Rally Opatija

40. Croatia Relly u Opatiji

Ove godine Croatia Relly bilježi svoje 40. izdanje, a vrhunski automobili stižu u Opatiju gdje će se od 26. do 28. rujna voziti dva brzinska ispita koja su sastavni dio Coratia Rellyja.

Naime, Croatia Relly je relly koji se zapravo vozi po Istri, sa startom i ciljem u Poreču, a dva brzinska ispita vozit će se na Kvarneskom dijelu Učke, gdje će start biti s istarske strane Učke, a cilj na kvarnerskoj strani u Veprincu.

Za opatijski dio rellyja zadužen je AK Opatija motosport koji se prošle godine predstavio kao izvrstan organizator kada je prošle godine organizirao izvrsnu utrku na Učki.

U sklopu ove manifestacije, ono što će biti najzanimljivije građanima, jest centalno događanje u Opatiji na Slatini gdje će biti osiguran natkriveni prostor za vozače i novinare, a bit će pripremljen i mini auto sajam na kojemu će se promovirati  auto kuće, prateća autoindustrija, osiguravajuća društva i leasing kuće sa šireg riječkog područja.  Sve navedeno bit će začinjeno s cjelodnevnim programom koji uključuje DJ-a, hostese i razne promocije.

Natjecanje se održava pod pokroviteljstvom predsjednika države Ive Josipovića, uz potporu Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta te Ministarstva turizma.

Vidimo se na rellyju u Opatiji!

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...